Άλλες Υπηρεσίες
Άλλες Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές με ακίνδυνες τεχνικές και εγκεκριμένα φάρμακα βάσει προγράμματος. Για τις υπηρεσίες μας εκδίδουμε πιστοποιητικά για οποιονδήποτε Υγειονομικό/Αστυνομικό έλεγχο, καθώς και φάκελο Εντομοκτονίας/Μυοκτονίας για συστήματα HACCP και ISO.

Πιο αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

 • Απωθήσεις Φιδιών, Ερπετών & Κατοικίδιων Ζώων

Χρησιμοποιούμε ειδικά απωθητικά που έχουν δράση προληπτική, δηλαδή εμποδίζουν την είσοδο σε ένα χώρο, αλλά και κατασταλτική γιατί απομακρύνουν αυτά που ήδη βρίσκονται στο χώρο. Τα προϊόντα που εφαρμόζουμε σε εξωτερικούς χώρους δεν ξεπλένονται από την βροχή.

Μην ξεχνάτε πως κάθε χώρος είναι μοναδικός. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε βρίσκεστε στον Νομό Πέλλας είτε σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, για να προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη εφόσον χρειαστεί, και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

 • Απώθηση Εντόμων

Όταν η παρουσία των εντόμων σε έναν χώρο γίνεται ενοχλητική ή και επικίνδυνη εγκαθιστούμε ειδικές εντομοαπωθητικές συσκευές που εκλύουν φυσικές απωθητικές ουσίες (φυσικό πύρεθρο κ.α.) και καθιστούν τον χώρο σας μη ελκυστικό για τα έντομα. Επίσης, πολλά από τα απωθητικά είναι φορητού τύπου και μπορείτε να τα παίρνετε μαζί σας σε εκδρομές, ταξίδια, camping κ.α.

 • Παγίδευση Εντόμων

Διαθέτουμε παγίδες για πληθώρα παρασίτων όπως σκόροι, μύγες, τρωκτικά, κατσαρίδες, κοριούς, λεπιδόπτερα, σφήκες, δροσόφιλα, Ephestia spp, Plodia interpunctella, Lasioderma serricone κ.α.

 • Απολυμάνσεις

Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Ένας χώρος μπορεί να απολυμανθεί με δύο τρόπους. Ο ένας είναι τοπική απολύμανση συγκεκριμένων επιφανειών όπως δάπεδα, τοίχοι, επιφάνειες κλπ, και ο άλλος είναι η καθολική απολύμανση σε όγκο.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τον σκοπό αυτό είναι συμβατά με θέματα απολύμανσης του ΗΑCCP-ISO 22000 περί ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων.

Παρέχουν πλήρη απόσμηση καθώς και εξαιρετική απολυμαντική δράση σε στερεές επιφάνειες και χώρους. Έχουν ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα και καταπολεμούν βακτήρια, άλγη, μύκητες και ιούς καταστρέφοντας το 99,9% σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

 • Απόσμηση

Ένας χώρος μπορεί να έχει προβλήματα από οσμές ζωντανών ή νεκρών ζώων, οσμές χημικών ουσιών, αμμωνίας, ουρίας, μούχλας τροφίμων και καπνού.

Χρησιμοποιούμε ειδικά σκευάσματα που αφαιρούν όλους τους τύπους των οσμών, με βιοδιασπώμενο περιεχόμενο, άφλεκτα, μη τοξικά που δεν δημιουργούν προβλήματα σε ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον.

Η απομάκρυνση των νεκρών ζώων δεν είναι απαραίτητη για να απορροφηθεί πλήρως η οσμή.

 • Απωθήσεις Πτηνών

Τα πτηνά μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε κατοικίες, κάγκελα, κλιματιστικά, μπαλκόνια, βιτρίνες καταστημάτων, αεροδρόμια κ.α.

Εκτός του αισθητικού των περιττωμάτων τους μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες όπως εγκεφαλίτιδα, σαλμονέλα, χλαμυδίωση, μολύνσεις των πνευμόνων αλλά και τσιμπούρια, ψύλλους και ακάρεα καθώς πολλές φορές είναι φορείς – μεταφορείς των εντόμων αυτών.

Το οπλοστάσιό μας περιλαμβάνει:

   • Μεταλλικές ανοξείδωτες ακίδες απώθησης περιστεριών, κατάλληλες για τοποθέτηση σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κλπ.
   • Οπτικό απωθητικό πτηνών σε μορφή gel. Απωθεί όλα τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιάς. Τα δραστικά συστατικά του -μια ειδική σύνθεση εδώδιμων φυσικών ελαίων- δεν επηρεάζουν και δεν βλάπτουν τα πτηνά, τους ανθρώπους και τα υλικά των κτηρίων. Εξαιρετικά αποτελεσματικό, δρα με φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στα πουλιά και στο περιβάλλον. Έχει μεγάλη διάρκεια δράσης καθώς η απωθητική ικανότητά του διαρκεί πλέον των δύο ετών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.
   • Επαγγελματικά βιο-ακουστικά συστήματα απώθησης πτηνών.
 • Σαράκι, Τερμήτες & Ξυλοφάγα

Τα σημαντικότερα ξυλοφάγα έντομα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ελλάδα ανήκουν στην Τάξη των Κολεοπτέρων (σαράκι) και στην Τάξη των Ισοπτέρων (τερμίτες). Προκαλούν καταστροφικές ζημιές σε ξύλινες κατοικίες, ξύλινα κουφώματα, έπιπλα, ξυλόγλυπτα τέμπλα ναών αλλά και πάσης φύσεως υλικό και παράγωγα του ξύλου, όπως βιβλία και χαρτιά που περιέχουν κυτταρίνη με την οποία τρέφονται τα έντομα αυτά.

Η Απεντομωτική Πέλλας έχει έδρα την Έδεσσα και εφαρμόζει τόσο προληπτικές όσο και κατασταλτικές μεθόδους για την απεντόμωση ξυλοφάγων εντόμων.